Loya a sustainabe choice logo
Botma Bennekom merkfoto

Botma & van Bennekom

Dit Nederlandse bedrijf wordt gerund vanuit een atelier in het Modekwartier in Arnhem, waar alle producten op ambachtelijke wijze met de hand worden gemaakt. De prachtige zepen en verzorgingsproducten van Botma & van Bennekom zijn volledig natuurlijk, met biologisch gecertificeerde ingrediënten gemaakt en bevatten geen palmolie. Op de website van Botma & van Bennekom vind je meer informatie over de ingrediënten die zij gebruiken.

Botma & van Bennekom staat voor duurzaamheid en kwaliteit. Dit is terug te zien in de vijf kernwaarden; kwaliteit, duurzaamheid, transparantie, natuurlijke schoonheid en minimalisme.

De verpakkingen worden volgens het Cradle to Cradle principe gemaakt, wat betekent dat wordt gewaarborgd dat gebruikte materialen opnieuw kunnen worden gebruikt in andere producten. Ook is de inkt die wordt gebruikt voor de verpakkingen biologisch afbreekbaar, op deze manieren worden afvalstromen geminimaliseerd. Voor het verpakken van de zeep, geurzakjes en badproducten werkt Botma & van Bennekom samen met een sociale werkplaats in Arnhem.

Loya a sustainable choice logo licht

Telefoonnummer:

(06) 25 32 88 34

Email:

info@loya-breda.nl