Loya a sustainabe choice logo
Kayori merkfoto

Kayori

Het zijn de kleine dingen in het leven die er toe doen, momentjes waar we in het dagelijks leven vaak aan voorbij gaan maken juist het verschil in de wereld waarin we leven. Het zijn de details die bepalend zijn, met dat gedachtegoed worden alle Kayori producten geproduceerd. Kayori zorgt dat alles wat het Kayori-label draagt, wordt geproduceerd en verwerkt volgens de strengste milieunormen, onder veilige en humane omstandigheden. Het beschermen van mens, dier en aarde zijn daarbij prioriteit.

Kayori brengt de schoonheid van natuurlijke materialen bij je thuis. Alle producten zijn op basis van natuurlijke ingrediënten: zacht voor jou en zacht voor het milieu. Geen overbodige agressieve reinigers, synthetische geur of kleur stoffen of micro plastics. Zo kun jij zorgeloos genieten van je wellness moment in je eigen omgeving.

Kayori producten zijn gemaakt om van dagelijkse momenten kleine wellness momentjes te maken! Even lekker ontspannen, genieten en met een goed gevoel je dag beginnen of juist eindigen. De natuur heeft alles wat hiervoor nodig is. In de producten tref je dan ook geen agressieve reinigers als SLS, PEG of parabenen. Alle producten zijn gemaakt op basis van 100% natuurlijke ingrediënten zoals bijvoorbeeld kokosolie of raapzaadolie. Beter voor de planeet en beter voor jouw huid.

Bij de keuze voor een lijn in lichaamsverzorging was voor Kayori direct duidelijk dat de producten dierproefvrij en vegan moesten worden. Want dierproeven, daar is nog nooit iemand mooier van geworden. Bij het ontwikkelen van deze producten is nauw toegezien op het proces en zorg gedragen voor zowel 100% dierproefvrij & vegan ingrediënten als een dierproefvrij & vegan eindproduct! Het verkrijgen van het officiele ‘peta-approved Vegan’ certificaat is de kers op de kaart.

Plastic is een groot probleem in onze natuur, voor de dieren en ook voor onszelf: de mens. Niet alleen is zwerfplastic, dat nooit meer vergaat, een probleem voor de natuur. Ook miniscule plastic deeltjes in allerlei producten zijn een bedreiging voor de hele planeet. Plastics in verzorgingsproducten is daarom voor Kayori onacceptabel. Daarom zijn alle producten van Kayori plastic vrij, van verpakking tot inhoud.

Kayori handdoeken zijn Fairtrade én GOTS gecertificeerd. Zo zorgt Kayori ervoor dat alle schakels in het proces kloppen. De vezels zijn duurzaam, de boer heeft een eerlijke prijs ontvangen en Kayori verwerkt de grondstoffen tot een eindproduct zonder schadelijke stoffen of oneerlijke processen.

Kayori waarborgt al deze beloftes door middel van goede communicatie en het spreken van dezelfde taal. Letterlijk en figuurlijk. De verzorgingsproducten worden gemaakt door specialisten in Nederland, zowel het ontwikkelen als het produceren en afvullen. Zo waarborgt Kayori dat de kwaliteit, omstandigheden en processen verlopen volgens hun eisen.

Loya a sustainable choice logo licht

Telefoonnummer:

(06) 25 32 88 34

Email:

info@loya-breda.nl