Loya a sustainabe choice logo

Loveli

Loveli is een Nederlands merk wat 100% natuurlijke en troepvrije verzorgingsproducten maakt. Het merk is opgezet door Linda, zij gelooft in een wereld waarin wordt samengewerkt met de natuur, hier zijn wij zelf namelijk ook onderdeel van. Zo zijn de producten van Loveli beter voor de aarde maar ook voor onszelf en ons leven.

De deodorants van Loveli zijn allemaal aluminium vrij. De deo’s zijn 100% natuurlijk en gebaseerd op onder andere natriumbicarbonaat, kokosolie en andere fijne ingrediënten die niet alleen goed zijn voor de huid maar ook echt werken. De deo’s zijn verkrijgbaar in verschillende geuren en nog een leuk detail is dat je de deo’s zelf kan bijvullen met de refills van Loveli. Dit scheelt niet alleen geld, maar ook afval!

Alle producten van Loveli zijn 100% natuurlijk, niet getest op dieren, vrij van microplastics, aluminium, parabenen, synthetische parfums, palmolie, siliconen, nano, SLS/SLES, phenoxyethanol & PEG’s. Tot slot zijn alle producten dicht bij huis gemaakt, namelijk in Amsterdam.

Loya a sustainable choice logo licht

Telefoonnummer:

(06) 25 32 88 34

Email:

info@loya-breda.nl